Second Coming-SKIDROW Download

0
2

 • НАСЛОВ НА ИГРАТА: Второ доаѓање-SKIDROW
 • РАЗВИВАЧ: KLURA Дизајн
 • ИЗДАВАЧ: Видено во сон
 • ДАТУМ НА ИЗДАВАЊЕ: 21 ноември 2022 година
 • ЖАНР: Авантура, RPG, сценски игри, стратегија, визуелен роман
 • ЈАЗИК: Англиски
 • ГОЛЕМИНА НА ДАТОТЕКАТА: 1,10 GB / Компресирано со една врска
 • ОГЛЕДАЛА: Mega.nz, Letsupload, Google Drive, Uptobox, Uploaded.net

Второто доаѓање е научно-фантастична игра со цртан филм со 3D борба базирана на пресврт (стил на xcom). Тоа е научно-фантастична авантура каде вие ​​и вашата екипа истражувате вонземски брод и ги откривате неговите тајни.

Посетете ја веб-страницата за повеќе неверојатни игри за компјутер: ova-games

Оваа игра ќе им се допадне и на ентузијастите на книгите за игри и на традиционалните гејмери, проширувајќи го форматот на книги за игри со дигитални ефекти и раскажување приказни. Приказната го истражува концептот за потеклото на животот и вонземските цивилизации.

Преглед на играта

Second Coming-SKIDROW Download preview 1Second Coming-SKIDROW Download preview 2Second Coming-SKIDROW Download preview 3Second Coming-SKIDROW Download preview 4Second Coming-SKIDROW Download preview 5

Како да инсталирате игра?

 • Отпакувајте го ослободувањето
 • Монтирајте или запалете слика
 • Инсталирајте
 • Копирајте ја скршената содржина од папката SKIDROW и во главната папка за
 • инсталирање и презапишете
 • Блокирајте ја играта во вашиот заштитен ѕид и означете ја нашата скршена
 • содржина како безбедна/доверлива во вашата антивирусна програма
 • Поддржете ги компаниите во кој софтвер навистина уживате!
 • Не заборавајте да ја стартувате играта со администраторски права – особено на уредот C:
 • Играј ја играта
 • Поддржете ги компаниите во кој софтвер навистина уживате!

Барања за компјутерски игри

Минимум:

 • ОС: Windows 7
 • Процесор: двојадрен 2 GHz
 • RAM: 4 GB RAM
 • Графичка картичка: Графичка картичка: NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD
 • 2600 XT или поголема
 • DirectX: Верзија 11
 • Простор на дискот: 500 MB достапен простор
 • Звучна картичка: DirectX компатибилна

Препорачано:

 • ОС: Windows 10
 • RAM: 8 GB RAM
 • Графичка картичка: NVIDIA GeForce 9000 series / ATI Radeon HD 3000 series или
 • поголема
 • DirectX: Верзија 11
 • Простор на дискот: 500 MB достапен простор
 • Звучна картичка: DirectX компатибилна

Линк: Second Coming-SKIDROW Download