Контакт

Платформата за истражувачко новинарство и анализи – ПИНА може да ја контактирате на следниот мejл: info@pina.mk или со пополнување на следната контакт форма:

    * Вашето име и е-mail адреса ќе бидат корситени исклучиво за да можеме да Ви одговориме на вашата порака и во никој случај нема да бидат предадени на трети лица или правни ентитети.