Endless Summer [v0.23] [MrPinkCookie]

0
3

Опис на играта

Ве следи бескрајно лето, млад човек кој за неколку недели го напушта родниот град за да оди на факултет. оставајќи ги зад себе поранешната девојка Софи и татко му, кој е длабоко во долгови. Вашиот обичен живот одеднаш станува зафатен во еден голем град и вие се вклучувате во мистериите што ги крие овој град.

Можеби ја знаете веб-страницата со име dikgame

Водич за инсталација:

1- Извлечете и стартувајте.

Развивач: MrPinkCookie

Јазик: англиски

Верзија: 0.23

Жанр: 3dcg, анимиран, машки протагонист, вагинален секс, анален секс, крем, милф, голем задник, големи цицки.

Игра Слики

Промена на дневникот

  • Откако ќе се збогувате, пристигнувате во градот каде живеете во еднособен стан.
  • Меѓутоа, не долго по вашето пристигнување, се чини дека една мистериозна жена живее на истото место со вас.
  • Со секоја интеракција, наоѓате се повеќе и повеќе информации за неа.
  • Надвор од вашето место, сепак, има многу луѓе кои треба да се сретнат и да уживаат во летото кое се чини дека не завршува.

Линк: Endless Summer [v0.23] [MrPinkCookie]