Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 Crack + Serial Key Full Download 2022

0
5

Tenorshare iCareFone Crack е алатка за управување и пренос на податоци. Корисниците можат да префрлаат датотеки на компјутер од iPad на iPhone, заедно со iPod. Корисниците ги поврзуваат својот уред и компјутерот и кликнуваат на неколку. Можете да го завршите трансферот. Покрај тоа, Tenorshare iCareFone Crack поддржува управување со речиси сите видови датотеки. Tenorshare iCareFone Crack вклучува контакти, календари, белешки, програми, видеа, распореди, фотографии, аудио и iBooks. Tenorshare iCareFone кодот за регистрација на пукнатини што се користи со најновите системи носи одличен помошник за мобилните телефони на Apple.

Посетете ја веб-страницата за повеќе бесплатни пукнатини: key4pc

Tenorshare iCareFone Crack

Освен тоа, Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 Keygen Key поддржува брзо пренесување и копирање на фотографии, аудио, текстуални пораки, контакти и други информации на своите уреди, а исто така и верзијата Tenorshare iCareFone Crack дополнително нуди алатки за поправка и оптимизација кои може да им помогнат на корисниците да ги поправат ios системот. Заедно со пренесување и ракување со датотеки. Програмата може да ги реши проблемите со заклучување на iOS поврзани со прегревање, заклучување на iOS, ажурирања на iOS и многу повеќе. Програмата наутро на телефон ќе работи. Tenorshare iCareFone Crack исто така пренесува и ракува со податоци.

Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 со Crack бесплатно преземање [Најнов]

Клучот за лиценца Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 дополнително поддржува многу типови податоци, на пример, контакти, календари, белешки, програми, фотографии, песни и низа датотеки на мобилниот телефон. Покрај тоа, Tenorshare iCareFone Crack им овозможува на корисниците да ги избришат овие непотребни датотеки и неколку датотеки. Оваа збирка операции може да им остави простор на корисниците. Поправката на оперативниот систем може да ги исправи сите паѓања и грешки на iOS што постојат од ажурирањата/џеилбрејковите на iOS. најновите датотеки на фирмверот без потреба од бришење информации на iPhone / iPad / iPod touch.

Исто така, кодот за активирање Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 може да ги реши ажурирањата за заклучување на iOS поврзани со iOS. Корисниците може да наидат на проблеми со замрзнување на iOS кои се поврзани и многу повеќе. Tenorshare iCareFone Crack може да им овозможи на корисниците да постигнат перформанси на нивните сопствени iOS уреди. Tenorshare iCareFone Crack е алатка за забрзување за оптимизација на уреди со iOS која користи техника за заштита, чистење, уредување, оптимизирање и конечно забрзување на вашиот сопствен iPhone, iPod заедно со iPad. Можно е дури и да се поправи системот за да се добие искуство со iOS што е поголемо и побрзо.

Примерок на слика:

Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 Crack + Serial Key Full Download 2022

Клучни карактеристики на Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 Crack:

 • Tenorshare iCareFone (iPhone Care Pro) е алатка базирана на компјутер за прилагодување на вашите уреди со iOS до нивните врвни перформанси. Оваа алатка е дополнително поделена на 6 мали алатки специјализирани за поправање одредени проблеми.
 • Одлична алатка за чистење и забрзување на iPhone, iPad и iPod iCareFone (iPhone Care Pro) е алатка за чистење/забрзување на iOS која ветува дека ќе ги исчисти сите чувствителни и преоптоварени податоци.
 • Поправете разни заглавени iOS поврзани со надградба на iOS, прегревање и повеќе iPhone, iPad или iPod се заглавува и правилно се подига. ICareFone (iPhone Care Pro) може да ви помогне да ги поправите сите проблеми со iOS заглавени само со еден клик.
 • Крајно решение за поправка на iOS систем Функцијата за поправка на оперативниот систем на Tenorshare iCareFone (iPhone Care Pro) обезбедува лесен начин за преземање на фирмверот за да се поправат паѓањата на iOS, неуспесите во надградбите и сите проблеми со заглавениот iOS. Без загуба на податоци. Нема џеилбрејк.
 • Блокирајте реклами на iPhone, iPad и iPod iCareFone (iPhone Care Pro) е одличен блокатор на реклами за iOS што лесно ги блокира или отстранува рекламите и банерите во апликациите на iPhone, iPad и iPod Touch. Создава средина без реклами за вашите iOS уреди.
 • Направете резервна копија и обновување на податоци за iOS iTunes Дали можете да го препознаете вашиот iPhone? Дури и без iTunes, сè уште можете да направите резервна копија и да ги обновите iPhone, iPad и iPod од резервната копија на iTunes.

Што има ново во Tenorshare iCareFone Crack?

 • Поставувањето музика, фотографиите, видеата, контактите и СМС се неограничени.
 • Бесплатна резервна копија и селективно враќање на компјутерот на вашите податоци, вклучително и WhatsApp.
 • 1-Кликнете Префрли од iPhone на IOS.
 • Вратете ја резервната копија на iPhone, iPad, Android и WhatsApp.
 • Зачувајте од iOS 13 за секој проблем со iPhone / iPad / iPod.
 • Новиот iOS 13/12.4/iPadOS и iPhone 11/11 Pro / XS / XS Max / XR се компатибилни.
 • Овозможено е до 20 + датотеки, како што се WhatsApp, Контакти, Фотографии, Аудио, пораки итн.
 • Во споредба со iTunes, можете да ги изберете тие датотеки за да направите резервна копија на вашиот уред од iCareFone.

Системски барања:

 • Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (32-битни или 64-битни сите изданија)
 • Повеќејадрен процесор од 2 GHz
 • 1 GB RAM (меморија)
 • 2 GB слободен простор на тврдиот диск
 • Екран од 1024 x 768

Tenorshare iCareFone 8.4.8.2 Crack + Serial Key Full Download 2022

Како да го инсталирате?

 • Преземете ја најновата верзија од дадената подолу врската
 • Инсталирајте ја датотеката
 • Почекајте го процесот на инсталација.
 • Сега датотеката е инсталирана
 • Уживајте во датотеката.

Линк: Tenorshare iCareFone