Wicked Choices [Finished] – Version: 1.0.1

0
9

 • Развивач на игри: ASLPro3d
 • Датум на издавање: 10 февруари 2023 година
 • Големина на датотека: 813,0 MB
 • Игра мотор: Ren’Py
 • Тековна верзија на играта: 1.0.1 (завршена)

Посетете ја веб-локацијата lewdzone за повеќе игри за возрасни

Информации за играта

Првиот е МАЈКЛ ПРЕСТОН (или името по ваш избор), вистинскиот протагонист кој ги бележи настаните што се развиваат (и за кои вие како играчи одлучувате) додека е воведен и фрлен во свет натопен во лаги, измами, инцест, разврат. понижување и секакви мрачни желби.

Откако се ожени во богато семејство кое носи мрачна тајна и тежок товар, Мајкл Престон дознава дека е предодреден да стане „Антихристот“ … оние на кои им е судено да ги ослободат демони врз човештвото кои долго биле држени во заробеништво. време.

Влегува ПРИНЦЕЗАТА ЛИНАРА, млад ангел баран од нејзиниот род за вистината што ја држи, и чија судбина е да го најде и сретне „Антихристот“; дали ќе се обиде да го спречи… или ќе дозволи да биде корумпирана и да му помогне во судбината?

Како што напредува приказната, ќе сретнувате сè повеќе ликови со кои можете да комуницирате, да ги искусите, да градите односи, а понекогаш и да управувате додека приказната се приближува и поблиску до нејзиниот заклучок… Каков „лош избор“? направи?

На која страна ќе изберете да застанете? Или… ќе создадете нов пат кој никој не можеше да го предвиди. Само вие, играчот, можете да ја изберете судбината и исходот на овие ликови, бидејќи флуктуациите во вашиот избор влијаат на сите околу нив!

Игра Слики

Како да инсталирам?

 • Ако преземате за компјутер, преземете ја само верзијата 1.0 или која било од компресираната верзија. истата содржина.
 • Ако преземате за Mac, преземете ја верзијата 1.0, а потоа закрпете ја со ажурирање 1.1 (Видете елог за промени)
 • Екстракт до саканата локација.
 • Кликнете на „WickedChoices.exe“ за да започнете со репродукција.
 • Гледајте го упатството за крпење овде, Лозинка: aslpro3d

Системски барања:

 • Dual Core Pentium или еквивалентен процесор.
 • Intel HD 2000 или еквивалентна графика.
 • 813,0 MB слободен простор на дискот (Се препорачува да има двојно повеќе слободен простор на дискот од овој)

Линк: Wicked Choices [Finished] – Version: 1.0.1