Селектирањето на отпад се’ уште на ниско ниво

0
148

Главниот град нема разработен систем за селектирање на отпад и селектирањето е на многу ниско ниво, велат активистите. Повеќе за проблемот во видеото на Игор Смилевски, учесник во Програмата за мобилно новинарство на ПИНА.