Младите бараат итни мерки против загадениот воздух

0
58

Младите сметаат дека ветерот им е единствен сојузник во борбата со загадениот воздух. Повеќе за проблемот во видеото на Џемилиана Абдулова, која е дел од Програмата за жени новинарки на ПИНА.