Иселувањето на младите бара конкретни решенија

0
358

Невработеноста и потрагата по подобар живот се клучни фактори за иселување на младите. За проблемот со заминувањето на се’ повеќе млади од земјата, погледнете во новото видео на Бјанка Станковиќ која е дел од Програмата за жени новинарки на ПИНА.