Колку земјава е подготвена за климатските промени?

0
73

Многу планови, малку решенија. Земјите низ светот активно се подготвуваат за справување со последиците од климатските промени. За состојбата кај нас, погледнете повеќе во видеото на Ивана Митровска, која беше дел од Програмата за мобилно новинарство на ПИНА.