Цонев: Корупцијата е широко распространета појава

0
49

Корупцијата ја има насекаде, во здравството, во образованието, при полагање на испити, во вработувањата итн, вели Тодор Цонев од Здружение ИНИ Виница, со кого разговаравме за последиците од корупцијата на локално ниво како и за перцепциите за оваа појава во локалните средини.

Автор: Кристијан Трајчов

  • Видеото е изработено во рамки на Програмата за млади новинари на ПИНА