Дискусија: Низ нивните камери – медиумските работнички во првите редови

0
194

Медиумските работнички се столбот на приказните што ги гледаме, читаме или слушаме во нашите вести. За истрајноста, инспирацијата и предизвиците со кои се соочуваат медиумските работнички Ивана Митровска дискутираше со фотографката Маја Јанева Илиевска (www.novamakedonija.com.mk) и монтажерката Мајда Бошњак Атанасовска(vidivaka.mk).