Дискусија: Состојбата со Ковид 19 и мерките за заштита

0
193

„Ковид-19, протоколи за лекување и мерки за заштита“ е темата на која новинарката Ивана Настеска дискутираше заедно со микробиологот проф. д-р Никола Пановски и новинарката Ивана Стојкова која го покрива секторот здравство. Нова дискусија на Програмата за новинарки на ПИНА.

Видеото е изработено како дел од Програмата за жени новинарки, проект кој го спроведува ПИНА со поддршка од Цивика мобилитас. Содржината е единствена одговорност на ПИНА и на ниту еден начин не може да се смета дека ги одразува гледиштата на Цивика мобилитас, Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC) или организациите што ја спроведуваат.