Дискусија: Предизвици во новата учебна година

0
99

Кризата со корона вирусот предизвика бројни проблеми, неизвесност и предизвици во образовниот систем. Заедно со ученици и професори во новата дебата на Програмата за жени новинарки на ПИНА разговараме за опциите за онлајн настава и настава во живо, каков ќе биде пристапот кон учењето и какви се потребите на наставниците и учениците во учебната година која ќе започне на 1 октомври.