Нефункционална Комисија за заштита од дискриминација

0
206

Комисијата за заштита од дискриминација не функционира подолг период, а и претходно изобилуваше со проблеми во работата. Повеќе за проблемот во видеото на Теодора Цветковска, која е дел од Програмата за жени новинарки на ПИНА.