Итна потреба од сеопфатно сексуално образование

0
175

Случаите како „Јавна соба“ повторно ја истакнуваат потребата од воведувањето сеопфатно сексуално образование во образовниот систем. Повеќе за проблемот во видеото на Бјанка Станковиќ која е дел од Програмата за жени новинарки на ПИНА.