Сексуално вознемирување на работа – табу тема за која малку се зборува

0
122

Жртвите често не го препознаваат вознемирувањето, ниту се трудат да го пријават, не веруваат во институциите, а процедурите за докажување се комплексни и долги. Видео на Љубица Иванова, која е дел од Програмата за жени новинарки на ПИНА.