Почетна клучни зборови загадување

клучен збор: загадување

Ќе има ли соодветна примена на законските измени за загадувачите во...

Согласно промените во Кривичниот законик, кои стапија на сила на 15 март годинава, загадувачите на воздухот, водата и почвата може да бидат казнети со...

Енергетската криза и влијанието врз загадувањето

Енергетската криза ја врати Македонија 20 години назад во поглед на решавање на проблемите со загадениот воздух, оценува за ПИНА, Давор Пехчевски, програмски координатор...
- Advertisement -

НАЈНОВО