Почетна клучни зборови судство

клучен збор: судство

Муминовиќ: Потребни се системски реформи за намалување на корупцијата во судството

Политичките и бизнис влијанија можат значително да влијаат врз спроведувањето на препораките за намалување на корупцијата. Ваквите влијанија можат да имаат негативен ефект на...
- Advertisement -

НАЈНОВО