[Видео] Корупцијата и влијанието врз младите

0
81

Какво е влијанието на корупцијата врз младите и дали истите ја препознаваат оваа негативна појава во секојдневието е фокус на нашата последна видео тема изработена од Програмата за млади новинари во ПИНА.

Автор: Виктор Вукановски

  • Текстот е изработен во рамки на Програмата за млади новинари на ПИНА