Почетна клучни зборови вештачка интелигенција

клучен збор: вештачка интелигенција

Ќе помогне ли вештачката интелигенција во промената на наставните програми?

Употребата на вештачката интелигенција во високото образование кај нас сѐ уште не е регулирана со закон. Од Министерството за образование и наука (МОН) не...
- Advertisement -

НАЈНОВО