Почетна клучни зборови насилство

клучен збор: насилство

Сибиновска: Младите го препознаваат врсничкото насилство, но ретко го пријавуваат

Здружението на граѓани Иницијатива за европска перспектива (ИЕП), организација која долги години работи на полето спречување на насилство помеѓу младите и подобрување на нивната...

Начевски: Семејното насилство е проблем што случува во сенките на нашето...

Жените жртви на семејно насилство повеќе од кога било, се охрабруваат да пријават насилство, но сепак и натаму состојбата е загрижувачка. ПИНА.мк разговараше со...
- Advertisement -

НАЈНОВО