Почетна клучни зборови МВР

клучен збор: МВР

Редици граѓани на студеното време за вадење лични документи

Редици граѓани пред полициската станица „Пролет” во Скопје каде се наоѓа пунктот за промена на лични документи без закажување. Се чека и по неколку...

Наковски: Последиците од кражбите на лични податоци може да бидат големи

Само во изминатите два месеци Министерството за внатрешни работи (МВР) регистрира вкупно 27 кривични дела „злоупотреба на лични податоци“. Кражбата на податоци беше забележана...
- Advertisement -

НАЈНОВО