Почетна клучни зборови МОН

клучен збор: МОН

Учебната година не започна за штитениците во воспитно-поправниот дом во Тетово

И по почетокот на второто полугодие од новата учебна година, штитениците од воспитно-поправниот дом во Тетово не ги започнаа своите часови како останатите свои...

Поскапувањето на студиите ќе води кон дополнително намалување на студентскиот стандард

Информациите за наводно зголемување на партиципацијата на УКИМ предизвикаа низа реакции кај младите, откако претходно темата беше ставена на маса за дискусија на ректорската...

Ново полугодие, стари проблеми за учениците

На почетокот на второто полугодие, останаа предизвиците од почетокот на учебната година, кога учениците се соочуваа со недостиг на учебници, речиси неупотребна вредност на...
- Advertisement -

НАЈНОВО