Почетна клучни зборови избори

клучен збор: избори

Со висечки реклами, дел од партиите ги извисија правилата за политички...

Од Општина Тетово ни потврдија дека на посочените локации воопшто не е дозволено политичко рекламирање, ниту пак е дадена дозвола за поставување на овие...

Државните службеници тешко се воздржуваат од партиско агитирање

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска и директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Александар Донев, се дел од функционерите...
- Advertisement -

НАЈНОВО