Булингот – значаен проблем меѓу младите

0
272

Врсничкото насилство (булинг) е значаен проблем меѓу младите. Симона Стојчевска која во средно училиште била мета на булинг разговараше отворено за нејзиното искуство со Ивана Настеска која е дел од Програмата за жени новинарки на ПИНА.