Почетна клучни зборови пациенти

клучен збор: пациенти

Вакцини против Ковид-19 има, но има послаб одзив од граѓаните

Во Македонија, интересот за имунизација против Ковид-19 спласнува иако здравствени власти препорачуваат вакцинација, бидејќи вирусот циркулира, граѓаните заболуваат, иако ретко, но има и смртни...

Дијабетичарите оставени без ленти и игли потребни за терапијата

,,Нема ленти, а нема ни игли, а не ни знаеме кога ќе дојдат“. Ваков одговор веќе подолг период добиваат дијабетичарите кои одат да ја...
- Advertisement -

НАЈНОВО