Почетна клучни зборови ковид-19

клучен збор: ковид-19

Влијанието на вакцинацијата за Ковид 19 врз работните места

Македонија, но и многу други земји периодов по појавата на делта сојот и новиот бран воведоа низа рестриктивни мерки со кои се ограничува движењето...

Рестрикциите и влијанието врз човековите права

Освен што се први на „удар“ од новиот делта сој, најопасната варијанта на Ковид-19 досега, македонските граѓани кои не се вакцинирани или не го...
- Advertisement -

НАЈНОВО