Почетна клучни зборови иселување

клучен збор: иселување

Барлаковски: Меѓу двата пописа, бројот на младите се намалил за шест...

Македонија станува држава од која се’ повеќе емигрираат граѓаните. Оваа констатација е аргументирана со последната анализа „Млади на попис“, која имаше цел да ги...

Митрова: Секој четврти млад човек е во ризик од сиромаштиja

Корупцијата ги тера младите да си заминуваат од државата и излезот од економската криза го гледаат во иселувањето, на многу општини им се заканува...
- Advertisement -

НАЈНОВО