Почетна клучни зборови дуално образование

клучен збор: дуално образование

Практичната работа за време на образованието привлекува се поголем интерес кај...

Дуалното образование во државата привлекува се поголем интерес кај средношколците, кои преку теорија и пракса стекнуваат вештини и знаења кои се компатибилни на потребите...

Учениците кои минуваат низ дуално образование, имаат предност пред останатите

Единаесет ученици од насоката „Техничар за производно машинство” од Електромашинскиот училиштен Центар „Св.Наум Охридски“ од Охрид ја извршуваат практичната работа во компанијата ЛТХ Леарница....
- Advertisement -

НАЈНОВО