Почетна клучни зборови човекови права

клучен збор: човекови права

Со хаосот околу личните документи, на граѓаните им се загрозени основни...

Голготата со личните документи во државата допрва ќе трае. Возачките дозволи ќе важат за внатрешна употреба до крајот на годината, личните карти ќе продолжат...

Брзо се ветуваат, споро се прават – уште многу работа за...

Изградбата на патишта е едно од најчестите ветувања на секоја партија во своите изборни програми, но многу од нив остануваат нереализирани. Оттука, граѓаните посебно...

Насер Зибери: Извештајот кој го презeнтиравме не е добар за земја...

Сериозни кршења на човековите права се утврдени во последниот извештај за 2022 година на Народниот правобранител, кој беше презентиран минатиот месец. Во однос на резултатите,...
- Advertisement -

НАЈНОВО