Почетна клучни зборови жени

клучен збор: жени

Начевски: Семејното насилство е проблем што случува во сенките на нашето...

Жените жртви на семејно насилство повеќе од кога било, се охрабруваат да пријават насилство, но сепак и натаму состојбата е загрижувачка. ПИНА.мк разговараше со...
- Advertisement -

НАЈНОВО