Почетна клучни зборови закон

клучен збор: закон

Борба за непушачки простори во угостителските објекти

Пушењето на цигари во угостителските објекти во земјава е стар проблем, кој во последниот период е повторно актуелен поради олабавувањето на правилата, откако во...

Онлајн медиумите уште чекаат за законските измени

Непостоењето на прецизна дефиниција за онлајн медиумите во Законот за медиуми придонесува во ситуацијата на отворање на голем број портали, без никакви критериуми, без...
- Advertisement -

НАЈНОВО