Почетна клучни зборови вработувања

клучен збор: вработувања

Какви промени ќе донесат измените на Законот за реорганизација на органите...

На брза лента, по неполн ден расправа во Собранието, владеjачкото мнозинство со помош на дел од опозицијата ги изгласа измените на Законот за реорганизација...
- Advertisement -

НАЈНОВО