Почетна клучни зборови Тиана Ивановска

клучен збор: Тиана Ивановска

Ивановска: Страв, збунетост, лутина се нормални реакции при трагедии, но потребно...

Убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска ја потресе целата јавност, но речиси најпогодени се учениците и младите. Кај нив се појавија емоции на страв, вознемиреност,...

Влијанија од пандемијата врз менталното здравје кај младите

Ковид-пандемијата остави сериозни последици врз менталното здравје на граѓаните, но најпогодени од целата популација се младите, кои се повеќе се свесни за значењето на...
- Advertisement -

НАЈНОВО