Почетна клучни зборови ССНМ

клучен збор: ССНМ

Онлајн медиумите уште чекаат за законските измени

Непостоењето на прецизна дефиниција за онлајн медиумите во Законот за медиуми придонесува во ситуацијата на отворање на голем број портали, без никакви критериуми, без...

55 проценти од новинарите во Македонија земаат плата под просечната

Каква е состојбата на терен, колку се почитуваат работничките и професионалните права за оние кои постојано известуваат за правата на луѓето во општеството, колку...
- Advertisement -

НАЈНОВО