Почетна клучни зборови сиромаштија

клучен збор: сиромаштија

Социјалната помош во сенка на инфлацијата, расте бројот на социјално загрозени...

Во Македонија е тешко да се дојде до точната бројка на граѓани погодени од енергетската сиромаштија и високата инфлација, бидејќи не постои база на...

Дуковска: Народот сѐ погласен дека живее полошо, иако сиромаштијата статистички стагнира

Според официјалната статистика, стапката на сиромаштија во земјава не се разликува многу низ изминатите години, но квалитетот на живот опаѓа за многу семејства, иако...
- Advertisement -

НАЈНОВО