Почетна клучни зборови Савче Ѓошева

клучен збор: Савче Ѓошева

Студентите ретко пријавуваат корупција на факултетите

Студентите не пријавуваат случаи на коруптивно и неетичко однесување од страна на наставно-научниот кадар или административните служби, велат студентите со кои ПИНА направи мини...

Поскапувањето на студиите ќе води кон дополнително намалување на студентскиот стандард

Информациите за наводно зголемување на партиципацијата на УКИМ предизвикаа низа реакции кај младите, откако претходно темата беше ставена на маса за дискусија на ректорската...
- Advertisement -

НАЈНОВО