Почетна клучни зборови рурални средини

клучен збор: рурални средини

Се потешко до здравствени услуги во руралните средини

Граѓаните што живеат во селата изминативе години, сè потешко доаѓаат до основни здравствени услуги. Анализата на ПИНА.мк покажува дека во дел од руралните места...
- Advertisement -

НАЈНОВО