Почетна клучни зборови радиодифузна такса

клучен збор: радиодифузна такса

МРТ планира да добие 13,37 милиони евра и да побара нови...

Македонска радиотелевизија (МРТ) испрати план до Владата за почнување со работа на телевизиски канал што 24 часа ќе емитува програма на албански јазик и...

МРТ: Долгот од 19,5 милиони евра ќе го платиме ако УЈП...

Македонската радиотелевизија (МРТ) соопшти дека долговите кон различни доверители, изнесуваат 19,5 милиони евра, но и дека Управата за јавни приходи (УЈП) кон телевизијата има...

МРТ тоне во долгови, ЕБУ воведe санкции и забрани

Македонската радио-телевизија“ веќе не може да ги користи услугите на Европската радиодифузна унија (ЕБУ) поради неплатен долг. Ова значи дека во опасност е целата...
- Advertisement -

НАЈНОВО