Почетна клучни зборови партии

клучен збор: партии

Разликите помеѓу државната функција и партиските активности

Политичарите, носители на јавни функции неретко ја злоупотребуваат својата функција во партиски цели, а тоа е највидливо за време на изборите, во случајов парламентарните...

Ќе се спасат ли партиите од казни за непрoписно поставените висечки...

Ниту една политичка партија досега не е казнета поради непрописното поставување на висечки реклами низ тетовските улици за време на последните парламентарни избори за...

Со висечки реклами, дел од партиите ги извисија правилата за политички...

Од Општина Тетово ни потврдија дека на посочените локации воопшто не е дозволено политичко рекламирање, ниту пак е дадена дозвола за поставување на овие...
- Advertisement -

НАЈНОВО