Почетна клучни зборови напади

клучен збор: напади

ЗНМ и ОЈО се договориле пак да се разгледаат пријавите за...

Претставници на Здружението на новинарите на Македонија вчера имаа средба со Републичкиот јавен обвинител Љубомир Јовески, на која се разговарало за подобрување на меѓусебната...

ЗНМ: Лани биле нападнати 18 новинари, никој не е повикан на...

Минатата година во Македонија вкупно се регистрирани 18 напади на новинари, од кои 13 физички и вербални напади, додека останатите се навреди, попречување во...
- Advertisement -

НАЈНОВО