Почетна клучни зборови комунална полиција

клучен збор: комунална полиција

Комунална полиција за почисти општини, засега само на хартија

Воведувањето на комуналната полиција и 24 часовен инспекторски надзор, чија задача треба да биде обезбедување чистота во општините и намалување на загадувањето, од Министерството...
- Advertisement -

НАЈНОВО