Почетна клучни зборови казни

клучен збор: казни

Ќе има ли соодветна примена на законските измени за загадувачите во...

Согласно промените во Кривичниот законик, кои стапија на сила на 15 март годинава, загадувачите на воздухот, водата и почвата може да бидат казнети со...

Амнестирани прекршителите на ковид протоколите кои не ги платиле казните

Оние кои немале пари да ја платат казната за прекршување на полицискиот час за време на пандемијата со Ковид-19, нема да одат во затвор....
- Advertisement -

НАЈНОВО