Почетна клучни зборови инфлација

клучен збор: инфлација

Социјалната помош во сенка на инфлацијата, расте бројот на социјално загрозени...

Во Македонија е тешко да се дојде до точната бројка на граѓани погодени од енергетската сиромаштија и високата инфлација, бидејќи не постои база на...
- Advertisement -

НАЈНОВО