Почетна клучни зборови грижа

клучен збор: грижа

Се потешко до здравствени услуги во руралните средини

Граѓаните што живеат во селата изминативе години, сè потешко доаѓаат до основни здравствени услуги. Анализата на ПИНА.мк покажува дека во дел од руралните места...

Дел од жените уште се без матичен гинеколог, немаат пристап или...

Гинеколошките услуги во државата не се достапни на сите жени подеднакво, а најдискриминирани се жените во руралните средини. Во најголем дел од селата нема...
- Advertisement -

НАЈНОВО