Почетна клучни зборови долгови

клучен збор: долгови

МРТ: Долгот од 19,5 милиони евра ќе го платиме ако УЈП...

Македонската радиотелевизија (МРТ) соопшти дека долговите кон различни доверители, изнесуваат 19,5 милиони евра, но и дека Управата за јавни приходи (УЈП) кон телевизијата има...

ЗНМ бара Владата да најде пари за долгот на МРТ кон...

Здружението на новинари на Македонија ја повика Владата итно да обезбеди средства за подмирување на долгот што МРТ го има кон Европската радиодифузна унија...

МРТ тоне во долгови, ЕБУ воведe санкции и забрани

Македонската радио-телевизија“ веќе не може да ги користи услугите на Европската радиодифузна унија (ЕБУ) поради неплатен долг. Ова значи дека во опасност е целата...
- Advertisement -

НАЈНОВО