Почетна клучни зборови дијабетичари

клучен збор: дијабетичари

Дијабетичарите оставени без ленти и игли потребни за терапијата

,,Нема ленти, а нема ни игли, а не ни знаеме кога ќе дојдат“. Ваков одговор веќе подолг период добиваат дијабетичарите кои одат да ја...
- Advertisement -

НАЈНОВО