Почетна клучни зборови Бојан Трајковски

клучен збор: Бојан Трајковски

Од ветувања за големи реформи до здравство со бројни проблеми

Изградба на квалитетен, достапен за сите пациенти во земјава и долгорочно финансиски одржлив здравствен систем, беше едно од главните ветувања од 2016 година во...
- Advertisement -

НАЈНОВО