Почетна клучни зборови Бети Кикирекова

клучен збор: Бети Кикирекова

Брзите кредити со слаба контрола и бројни дополнителни трошоци

Кога на граѓаните им се потребни средства за некаква приватна потреба, тоа многу лесно и брзо можат да го сторат преку таканаречените брзи кредити...
- Advertisement -

НАЈНОВО