Почетна клучни зборови Александар Николовски

клучен збор: Александар Николовски

Поскапувањето на студиите ќе води кон дополнително намалување на студентскиот стандард

Информациите за наводно зголемување на партиципацијата на УКИМ предизвикаа низа реакции кај младите, откако претходно темата беше ставена на маса за дискусија на ректорската...
- Advertisement -

НАЈНОВО